Pianoles in Schagen! Paul Beers - Stichting Muziekonderwijs Schagen

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Pianoles

Als je praat over de piano denken de meeste mensen direct aan klassieke muziek, in sommige gevallen lijkt de piano dan ook een stoffig imago te krijgen. Onze pianodocent Paul weet als geen ander dat de piano eigenlijk een heel veelzijdig instrument is, die in veel muziekstijlen gebruikt wordt.

De Pianocursus voert je geleidelijk langs vele stijlen van moderne muziek zoals rock, pop, ballads, blues en hier en daar een vleugje populair klassiek. De lessen zijn zo opgebouwd dat je direct al wat leuks kan spelen.

Doordat wij per persoon een lesplan maken, is de pianocursus in overleg heel goed te combineren met de cursus begeleiden met akkoorden. Wij kijken naar de persoon, niet naar een verplichting!

De lessen worden gegeven door Paul Beers, www.paulbeers.eu

Voor wie?
Pianoles is voor iedereen tussen de 8 en 108 jaar. Een vooropleiding of notenkennis is niet nodig!

Om wekelijks de juiste vorderingen te maken is het van belang om de behandelde les regelmatig thuis te oefenen. Een half uurtje per dag is al genoeg! Langer mag natuurlijk altijd.

Aanschaf muziekinstrument:
Om de behandelde les goed te kunnen oefenen is het van belang een akoestische of digitale piano zelf thuis te hebben.
Wij adviseren de Medeli SP-201+  of de Korg SP-280 als geschikte digitale piano voor zowel beginnende als gevorderde spelers. De aanslag is vergelijkbaar met die van een echte akoestische piano. Uiteraard zijn er ook meer geavanceerde modellen te koop zoals de Korg G1 Air. Voor de iets kleinere portemonnee zou de Korg B2 voor de eerste paar jaar ook een prima piano zijn.

Muziekhuis Jan Piet Beers in Schagen heeft al 50 jaar ervaring in de verkoop van Piano's.
Stichting Muziekonderwijs Schagen
Muziekhuis Jan Piet Beers
Gedempte Gracht 40
1741  GC  SCHAGEN
Op de lessen verzorgd door Stichting Muziekonderwijs Schagen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu